Здравейте колеги,от около месец си взех една занемарена красавица Алфа 146 1.6 ТС.Сега съм се заел да и докарам блясъка които заслужава благодарение на форума напредвам лека полека.Излезе ми интересен проблем и не мога да намеря тема по въпроса,счупена ми е бронята на жилото за газта по точно пластмасата която се завива към дросела.Питах в магазин за авточасти обаче се оказа чe ги нямало по каталог.Въпроса ми е на 1.4 ТС и моито еднакви ли са да търся от някои колега или има от някъде да си купя ново?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Счупена броня на жилото за газта
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rei1981 Покажи съобщениеЗдравейте колеги,от около месец си взех една занемарена красавица Алфа 146 1.6 ТС.Сега съм се заел да и докарам блясъка които заслужава благодарение на форума напредвам лека полека.Излезе ми интересен проблем и не мога да намеря тема по въпроса,счупена ми е бронята на жилото за газта по точно пластмасата която се завива към дросела.Питах в магазин за авточасти обаче се оказа чe ги нямало по каталог.Въпроса ми е на 1.4 ТС и моито еднакви ли са да търся от някои колега или има от някъде да си купя ново?АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment