Известие

Collapse
No announcement yet.

Счупена броня на жилото за газта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Счупена броня на жилото за газта

Здравейте колеги,от около месец си взех една занемарена красавица Алфа 146 1.6 ТС.Сега съм се заел да и докарам блясъка които заслужава благодарение на форума напредвам лека полека.Излезе ми интересен проблем и не мога да намеря тема по въпроса,счупена ми е бронята на жилото за газта по точно пластмасата която се завива към дросела.Питах в магазин за авточасти обаче се оказа чe ги нямало по каталог.Въпроса ми е на 1.4 ТС и моито еднакви ли са да търся от някои колега или има от някъде да си купя ново?

Първоначално публикувано от rei1981 Покажи съобщение
    Здравейте колеги,от около месец си взех една занемарена красавица Алфа 146 1.6 ТС.Сега съм се заел да и докарам блясъка които заслужава благодарение на форума напредвам лека полека.Излезе ми интересен проблем и не мога да намеря тема по въпроса,счупена ми е бронята на жилото за газта по точно пластмасата която се завива към дросела.Питах в магазин за авточасти обаче се оказа чe ги нямало по каталог.Въпроса ми е на 1.4 ТС и моито еднакви ли са да търся от някои колега или има от някъде да си купя ново?
    По долу има раздел купува продава там ще намериш това което ти трябва.
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Имам пиши на лично
      Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
      Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Working...
      X